Kirjanpitäjä

Yrittäjänä sinulla on oltava kirjanpitäjä. Otit sen saman toimiston, jota isäsi käytti aikanaan. Kun tämä vanha lady jäi eläkkeelle, tilalle palkattiin sellainen 24v. nuori neito ja yllättäen sinulla alkoi olla enemmän asiaa kirjanpitotoimistoon, joka sijaitsi täysin väärällä puolella kaupunkia eikä sinne oikeasti olisi tarvinnut mennä kuin kerran vuodessa.

- Huomasin, että keskusteluruutu Facebookissa vilkkui aina iltaisin. Kysyin useasti, että mitä tekemistä tällä kirjanpitäjällä on iltaisin sinun kanssasi.

- Töitä, se tekee töitä kotoa.

Sanoin, että ymmärrän, että sinä teet paperityöt kotona, mutta että tämä palkkatöissä oleva nainen, käyttää Facebnookkia asiakasviestintään, ei mielestäni ollut hyvää ammattietiikkaa.

Kun sitten muutama vuosi myöhemmin näin sinut keskellä yötä Facebookin keskustelussa vuolaasti kehuvan tätä tatuoitua (ja varattua) naista, tajusin, että kuin sinä reppana olit häneenkin ihastunut ja kuinka säälittästi vaimoasi panettelemalla yritit saada tätä naista huomaamaan sinua. Tragikoomista seurata keskustelua, jossa nainen ei ollut sinusta pätkääkään kiinnostunut ja sinun surkea itsetuntosi yritti saada edes pientä huomioo. Ja siihen tuo sinun elämäsi perustuu... "Kunpa minut edes joku huomaisi..."

Tuo huomionhakuisuutesi on saanut toisinaan niin noloja piirteitä, että mietin, että kuinka sinä et edes tajua sitä nolouttasi.. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämä oli tässä! Se on loppu nyt!

Mikä sinulla on?

Lottovoitto